Excelsior verliest bij AGOVV

ROTTERDAM - Excelsior heeft de uitwedstrijd bij AGOVV met 4-2 verloren. Door de nederlaag blijven de Kralingers steken op de vijfde plaats in de eerste divisie. AGOVV staat nu zesde met twee punten achterstand op Excelsior.
In de spannende wedstrijd kwam Excelsior slecht uit de startblokken. De van Ajax gehuurde Armeniër Edgar Manucharyan scoorde voor rust tweemaal en trof ook vroeg in de tweede helft doel. Ondanks de 3-0 achterstand rechtte Excelsior de rug. Via een benutte penalty van Luis Pedro en een treffer van Kermit Erasmus hield het elftal van trainer Alex Pastoor uitzicht op een punt. AGOVV-middenvelder Jaime Bruinier besliste het duel vijf minuten voor tijd alsnog.