Jong Feyenoord wint met minimaal verschil van Jong Heracles

Jong Feyenoord heeft in Almelo gewonnen van Jong Heracles. Rodney Huigen zette al vroeg de 1-0 eindstand op het bord in het voordeel van de Rotterdammers.

De recent van blessures teruggekeerde Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Sam Larsson reisden niet af naar Overijssel om speelminuten op te doen in het tweede elftal. Jan-Arie van der Heijden stond wel aan de aftrap van de wedstrijd, nadat hij afgelopen weekend uit de selectie van trainer Jaap Stam was gelaten voor de wedstrijd tegen Willem II. 

Aan de kant van Heracles maakte oud-FC Dordrecht-speler Jeremy Cijntje zijn eerste minuten voor de Almeloërs. Direct na rust werd de buitenspeler in het veld gebracht voor Lucas Schoofs. Cijntje tekende afgelopen maandag een contract dat hem transfereerde van FC Dordrecht naar Heracles Almelo.

Door de zege staat Jong Feyenoord momenteel tweede in de eredivisie voor beloften met zes punten uit twee wedstrijden. Alleen Go Ahead Eagles heeft meer punten dan de Rotterdammers, namelijk zeven, maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

Opstelling Jong Feyenoord

Bijlow; Geertruida, Owusu, Van der Heijden, Van der Zeeuw; El Bouchataoui, Kelly, Ayoub; Huijgen, Belarbi, Touré

Scoreverloop

3' Rodney Huigen

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren