Excelsior geeft zege weg bij Go Ahead Eagles: 2-2

In de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles heeft Excelsior in de slotfase een overwinning weggegeven. Door een blunder van Robin van der Meer kon Alexander Bannink vlak voor tijd de 2-2 maken.
De ploeg uit Deventer kwam na twintig minuten op voorsprong door een doelpunt van middenvelder Elmo Lieftink. Invaller Ahmad Mendes Moreira draaide vlak na de rust met twee doelpunten de wedstrijd helemaal om. Het leverde door de cruciale fout van Van der Meer geen drie punten op voor Excelsior.
Excelsior stijgt naar de derde plaats op de ranglijst en heeft na vijf duels tien punten.
Opstelling Excelsior: Damen; Horemans, Fischer, Matthys en Van der Meer; Fortes, Vloet en Bruins; Verhaar(65. Haspolat), Omarsson(46. Mendes Moreira) en Zwarts(84. Valpoort)