Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

In metrostation Capelsebrug in Rotterdam is een man omgekomen bij een steekpartij. De dader is voortvluchtig. Reizigers en getuigen zijn opgevangen door hulpverleners.

De politie werd rond 10:00 uur gealarmeerd over de steekpartij op het perron van het metrostation langs de Abram van Rijckevorselweg. Personeel van de traumahelikopter heeft nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Dat mocht niet meer baten. 

De dader is volgens de politie gevlucht in de richting van de wijk 's Gravenland. Het zou gaan om een man van ongeveer 20 jaar met een lengte van 1.80. Hij droeg een zwart joggingpak en witte schoenen. Volgens de politie was de man lichtgetint en had hij opvallend dikke lippen. Het kan zijn dat hij die heeft opgelopen bij een vechtpartij op het metrostation, zegt een woordvoerder. 

Het perron van metrostation Capelsebrug is afgesloten voor onderzoek. Metro's richting Ommoord en Nesselande stoppen volgens de RET daarom niet op station Capelsebrug. Metro's richting Rotterdam doen dat wel. 

 


 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: