Haps traint weer niet mee met selectie Feyenoord

Ridgeciano Haps ontbreekt dinsdagochtend wederom bij de groepstraining van Feyenoord. Het is onbekend waar de linksback last van heeft. Vorige week ontbrak Haps ook al de hele week de groepstraining van de Rotterdamse club. Aan het einde van de training liet Haps even zijn gezicht zien door wat loopoefeningen te doen.

Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Luciano Narsingh trainden zonder klachten mee. Toornstra en Jørgensen kwamen dit seizoen nog geen minuut in actie. Narsingh trainde de afgelopen week aangepast, omdat hij in de vorige wedstrijd tegen Willem II geblesseerd was uitgevallen. 

Narsingh, Larsson en Toornstra deden ook mee met de afsluitende parijvorm. Jørgensen deed de afgelopen week alweer mee met de partijvorm. Sven van Beek ontbreekt nog steeds op het trainingsveld van Feyenoord.

De internationals Vermeer, Berghuis, Tapia, Burger, Johnston, Bannis en Senesi ontbreken ook nog op het trainingsveld. Zij zullen later deze week aansluiten. De Rotterdammers bereiden zich voor op het competitieduel van aankomende zondag in de Kuip tegen ADO Den Haag. 

 

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren