Stylist Fred van Leer krijgt eigen show in Ahoy

Stylist/entertainer Fred van Leer krijgt zijn eigen show in Ahoy in Rotterdam. Hij treedt op 18 september 2020 op met 'Fred & Friends'.

Volgens Ahoy maakt hij 'samen met zijn muzikale vrienden er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt'.

Van Leer, geboren in Alblasserdam, was jarenlang stylist, onder meer bij de Now&Wow-clubavonden. Later werkte hij mee aan RTL Boulevard, X-Factor en Dames in de Dop. Zijn eerste eigen televisieshow had hij bij RTL 5; Shopping Queens. Ook was hij coach bij Holland's Next Top Model.

De stylist kan niet wachten tot het zover is. "Ahoy is voor mij heilige grond. Daar hebben de grootsten op aarde gespeeld en gestaan. Dat ik daar een feest mag organiseren, vind ik echt te gek."

Wat bezoekers precies kunnen verwachten tijdens het evenement, is nog gissen. "Ik heb veel bekende vrienden in het vak, die allemaal erg succesvol zijn met hun eigen muzieksorot. Jaren 70, 80, 90, nu, dj's, bands: het wordt écht de shit."

Fred van Leer kwam vorige maand nog in het nieuws, omdat de politie zijn huis was binnengevallen. Op zijn twitteraccount was de tekst 'bedankt en vaarwel' geschreven. Daarop waren mensen bang dat Van Leer zelfmoord zou hebben gepleegd. Wie die tekst erop gezet heeft is niet duidelijk, maar Van Leer ontkent dat hij het is geweest.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: