Marja van Katendrecht krijgt eigen programma op Radio Rijnmond

Radio Rijnmond is een prachtig programma rijker. Vanaf komende vrijdag 18:00 uur reikt Marja van Katendrecht je twee uur lang de helpende hand in Marja's Bingo en Korrelatieradio.

Zit je ergens mee? Is er een probleem in de straat? Is je kat ziek? Ben je op zoek naar iets? Of heb je gewoon iets leuks te vertellen? Bel en ga in gesprek met Marja, of speel mee met haar bingo en win prachtige prijzen.

Marja heeft een hart dat open staat voor iedereen. Een paar jaar geleden werd Marja gevraagd als Burgemeesteres van Camping Rotterdam. Dat is de stad zo goed bevallen dat ze is uitgeroepen tot Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam. In die hoedanigheid is Marja al op veel evenementen in de stad geweest, zoals ‘De Nacht van de Kaap’ die ze jaarlijks presenteert.

Als Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam zet Marja zich in voor de mensen uit het Rijnmondgebied, voor verbinding binnen de regio en om iets over te hebben voor een ander. Met een flinke dosis humor, haar ontwapende eerlijkheid en haar luisterend oor is ze inmiddels een begrip geworden in Rotterdam en omstreken.

En daarom zit ze ook klaar voor de luisteraars van Radio Rijnmond. Bel tijdens de uitzending gerust naar 010-436 44 36 voor een goed gesprek met Marja. Marja’s Bingo en Korrelatieradio is vanaf 20 september iedere vrijdag te horen van 18.00 tot 20.00 uur bij Radio Rijnmond.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Katendrecht
Deel dit artikel: