nieuws

Jørgensen valt geblesseerd uit bij Jong Feyenoord

Nicolai Jørgensen heeft maandagmiddag bij het tweede elftal van Feyenoord zijn rentree in de basis gemaakt bij de Rotterdammers. Dat was wel van korte duur, na een kwartier viel de Deen weer geblesseerd uit.
De spits kwam in een duel hard in aanraking met een speler van Jong Heerenveen en lijkt een ribblessure te hebben. Jørgensen is vervangen door Bannis, die direct na zijn invalbeurt de gelijkmaker scoorde voor Jong Feyenoord.
Nicolai Jørgensen was net weer fit en wilde tegen Heerenveen wedstrijdritme opdoen. Hij ontbrak zondag in de selectie van hoofdtrainer Jaap Stam voor het duel met FC Emmen (3-3). Jørgensen reisde vorige week met het eerste elftal af naar Glasgow voor de Europa League-wedstrijd tegen Rangers FC. Een kwartier voor tijd verving hij Sam Larsson.
Jong Feyenoord speelde uiteindelijk op Varkenoord met 3-3 gelijk tegen Jong Heerenveen. op het moment dat Jørgensen geblesseerd raakte en Feyenoord even met 10 man moest spelen scoorde Heerenveen de 0-1. Bannis, die Jørgensen verving, maakte al snel gelijk. In de tweede helft kwamen de Friezen opnieuw op voorsprong. Maar via El Bouchtaoui en Van der Heijden stond Jong Feyenoord vlak voor tijd met 3-2 voor. Via een vrije trap van Beuker van Heerenveen werd het 3-3.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl