Mislukte liquidatie bij Alexandrium

Gangster-taferelen rondom winkelcentrum Alexandrium. Tientallen omstanders zijn getuige van een mislukte liquidatie. Het is een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen, want de kogels vliegen in het rond, zo is te zien op de beelden.

Op maandag 9 september rijdt een gestolen BMW door de Mertenstraat. Vermoedelijk om de situatie in ogenschouw te nemen. Een dag later op 10 september volgen de inzittenden van die BMW namelijk vanaf dezelfde straat de inzittenden van een Range Rover.

Even later wordt die auto vanuit de BMW beschoten. Achter het stuur van de BMW zit een lichtgetinte vrouw. Naast haar zit een donkere man, met een automatisch wapen.

De inzittenden van de Range Rover rijden met hoge snelheid weg en vluchten in de Kreeftstraat hun auto uit. Een plek waar het op dat moment druk is. Opnieuw wordt vanuit de BMW het vuur geopend. Mensen vluchten weg.

Op de Hoofdweg verlaten de daders hun auto en dwingen ze de bestuurster van een Audi, met een Belgisch kenteken uit te stappen. Vervolgens rijden ze met die auto naar de Wollefoppenweg, vlakbij de Zevenhuizerplas, Daar wordt de auto teruggevonden. Van de daders ontbreekt sindsdien ieder spoor.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.
 

Meer over dit onderwerp:
burij15
Deel dit artikel: