nieuws

Stam na Feyenoord-FC Porto (2-0): 'Fans waren fantastisch'

Feyenoord-trainer Jaap Stam zag zijn ploeg donderdagavond goed voor de dag komen in de Europa League tegen FC Porto. In de Kuip waren de Rotterdammers met 2-0 te sterk voor de Portugezen. Tijdens de persconferentie sprak Stam ook over de rol van Het Legioen in de wedstrijd.
Stam genoot van de sfeer in de Kuip. "Het helpt altijd dat je op een dusdanig manier je resultaten krijgt. De fans waren fantastisch. Ze gingen helemaal te keer", blikt Stam terug. "Het stimuleert de spelers enorm."

'Kwaaltje'

In de persconferentie kwam ook 'het kwaaltje' ter sprake dat Feyenoord, na een sterke Europese prestatie, in de eerstvolgende competitiewedstrijd het vaak laat afweten. Fortuna Sittard is komende zondag de volgende tegenstander van Feyenoord.
"Uiteindelijk weten wij ook dat we een bepaald niveau zolang mogelijk willen volhouden", zegt Stam, die hoopt dat Feyenoord in Limburg er ook zal staan.
Kijk hierboven naar het volledige interview van verslaggever Sinclair Bischop met Feyenoord-trainer Jaap Stam na de 2-0 zege tegen FC Porto in de Europa League.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl