Sparta wint besloten oefenduel bij ADO Den Haag

Sparta heeft donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd bij ADO Den Haag met 4-3 gewonnen. De Rotterdammers stonden bij rust nog met 3-1 achter tegen de nummer zestien van de eredivisie.
Tomas Necid maakte in de eerste helft alle goals voor de thuisclub, Joël Piroe deed bij een 2-0 achterstand na een goede combinatie met Lars Veldwijk iets terug.
In de tweede helft was diezelfde Piroe ook verantwoordelijk voor de 3-2, waarna ADO-doelman Mike Havekotte wel heel knullig een eigen doelpunt maakte (3-3). De winnende treffer werd uiteindelijk gemaakt door Lars Veldwijk, met een uitstekende kopbal: 3-4.
Sparta speelde zeker niet in de sterkste opstelling tegen ADO Den Haag. Trainer Henk Fraser hield de meeste basisspelers aan de kant.