Feyenoord weer niet langs Utrecht

ROTTERDAM - Feyenoord en FC Utrecht hebben voor de tweede keer dit seizoen doelpuntloos gelijkgespeeld. Na een boeiend duel werd het in Nieuw-Galgenwaard 0-0.
Het duel tussen de nummers vier en zeven van de eredivisie was boeiend zonder dat er veel gebeurde voor beide doelen. De thuisploeg kreeg de beste mogelijkheden, maar kon doelman Rob van Dijk niet in de problemen brengen. Feyenoord wist geen grote kansen af te dwingen en de ploeg van Mario Been kon keeper Michel Vorm nauwelijks aan het werk zetten. Na de pauze werd het duel ontsierd door spreekkoren vanaf de tribune. Scheidsrechter Tom van Sichem legde het duel tien minuten voor tijd enige minuten stil vanwege herhaaldeijke spreekkoren in zijn richting vanaf de tribunes. De Utrechtse aanhang vond dat Van Sichem verzuimde hun club een penalty te geven en richtte zijn woede op de arbiter. Na een pauze van een kwartier kon het duel worden uitgespeeld, maar werd er niet meer gescoord. Feyenoord blijft ondanks het puntenverlies stevig op de vierde plaats. De Rotterdammers hebben 43 punten uit 26 wedstrijden.