Zaalsporten: Binnenland wint ook derde eredivisieduel

De basketbalsters van Binnenland hebben ook de derde wedstrijd in de eredivisie gewonnen. De Barendrechters waren zaterdagavond in Haren met 53-69 te sterk voor De Martini Sparks.

Met 24 punten werd Marlou de Kleijn de topscorer voor de ploeg van Joost van Rangelrooy. Met zes punten uit drie wedstrijden voert Binnenland de ranglijst van de eredivisie aan. 

De mannen van Feyenoord Basketbal hebben de knappe midweekse zege bij topclub Donar een goed vervolg gegeven. Bij Apollo Amsterdam werd er zaterdagavond met 61-70 gewonnen door de Rotterdammers.

Volleybal

In tegenstelling tot ZVH, zijn de mannen van Sliedrecht Sport wel lekker begonnen aan de eredivisie. In Sporthal De Basis werd lansdkampioen Orion met 3-1 verslagen. Het werd 23-25, 25-19, 25-23 en 25-18. 

De dames van Sliedrecht Sport beginnen zondag aan de eredivisie met een uitwedstrijd tegen Peelpush in het Limburgse Meijel.

Waterpolo

De waterpolomannen van ZPB (Barendrecht) en SVH (Rotterdam) hadden dit weekend geen eredivisiewedstrijd. Bij de dames kwam ZPB wel in actie. De thuiswedstrijd tegen UZSC ging zaterdagavond met 9-13 verloren. ZPB staat na twee wedstrijd puntloos onderaan.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren