DCV stunt tegen oud-winnaar in VoetbalRijnmond Cup

DCV stunt tegen oud-winnaar in VoetbalRotterdam Cup
De VoetbalRijnmond Cup is dinsdagavond van start gegaan voor de editie van het seizoen 2019/2020. De eerste twintig ploegen streden om een plekje in de tweede ronde.
In de eerste rondde werd er al direct gestunt. Zaterdag tweedeklasser DCV uit Krimpen aan den IJssel zorgde voor een stunt door Hoofdklasser Jodan Boys met 3-2 te verslaan. Jodan Boys is tevens tweevoudig winnaar van het toernooi.
Ook Rotterdam United zorgde voor een stunt. Op sportpark Couwenhoek in Capelle aan den IJssel, de thuishaven van zondag eersteklasser CVV Zwervers, won de zaterdag vierdeklasser met 3-2.

Lichtmasten

De wedstrijd van de zaterdagtak van Leonidas tegen PPSC kende een onderbreking in de wedstrijd. Na het aanzetten van de droger in het clubgebouw van Leonidas vielen de lichtmasten op het Erasmuspad uit. PPSC uit Schiedam won uiteindelijk met 3-2 van Leonidas.