Luis Sinisterra maakt debuut bij Colombia

Luis Sinisterra maakt debuut bij Colombia © Julien de Rosa - EPA
Luis Sinisterra heeft zijn debuut gemaakt voor het Colombiaans nationale elftal. De 20-jarige vleugelaanvaller viel na de rust in voor Yairo Moreno tegen Algerije. Colombia verloor het duel in het Franse Lille met 3-0.
Sinisterra kreeg 45 minuten speeltijd van bonscoach Carlos Queiroz. De vleugelaanvaller viel in bij een 2-0 achterstand en kon niet voorkomen dat Algerije verder uitliep naar een 3-0 overwinning.
Eerder werd al bekend dat de aanvaller van Feyenoord is afgevallen voor de Golden Boy Award. Sinisterra haalde de short list van 20 namen niet.
Renato Tapia kwam met Peru in actie tegen Uruguay. De middenvelder van Feyenoord had een basisplaats in de wedstrijd die in 1-1 is geëindigd. De Argentijn Marcos Senesi speelde met Argentinië onder 23 met 1-1 gelijk tegen de leeftijdsgenoten uit Mexico.