Rechtop in bed na plofkraak Vlaardingen

Het was bijzonder ruw wakker worden voor omwonenden van een supermarkt aan de dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. In de nacht van woensdag op donderdag waren daar rond vier uur meerdere knallen te horen.

"Ik woon er schuin tegenover", zegt Daryl. "Iets voor vier uur hoorden we een hele harde knal. We zaten meteen rechtop in bed."

Toen de overbuurman van de supermarkt naar buiten keek, hoorde hij nog een harde klap. "Toen zag ik een hoop rook, licht en twee heren op een scooter die er snel vandoor gingen."

Daryl zag dat de twee mannen nog hadden geprobeerd om snel wat geld te rapen. Of ze ook tassen bij zich hadden, kon hij niet zien. 

Autoschade

Inmiddels kijkt de Vlaardinger van een afstandje toe hoe de politie bezig is met het onderzoek. "Ik zou wel willen weten hoe mijn auto er aan toe is", zegt Daryl, terwijl hij wijst op zijn voertuig, een klein eindje verderop. 

"Hij staat weliswaar honderd meter van de pinautomaat, maar er ligt toch een groot brokstuk voor. Een grote metalen strip. Ik hoop niet dat mijn auto beschadigd is."

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: