nieuws

André Hazes in Ahoy: 'Ik ben gewoon een Rotterdammer'

André Hazes staat vrijdag in een uitverkocht Ahoy. Het is zijn derde concertreeks in de Rotterdamse evenementenhal. Rijnmond sprak hem vlak voordat hij het podium op ging.
Toch, "voelt het weer als nieuw hoor", zegt de 'Leef'-zanger. "Wat wel lekker is: we doen het elk jaar groter en beter en dat ga je nu ook weer zien. Ik sta eigenlijk alleen maar met mijn rug naar de zaal, omdat ik mijn eigen set wil zien. Dus ik ben trots, jongen. Echt!"
Hij mag dan geboren zijn in Amsterdam. Hij voelt zich inmiddels een echte Rotterdammer. "Ik heb een Rotterdamse moeder, een Rotterdamse vrouw. Mijn kind is geboren in Rotterdam. Ik woon er nu zelf. Ik hoor af en toe interviews van mezelf terug en dan ben ik gewoon een Rotterdammer."

Special guests

Hazes heeft voor het publiek nog een paar speciale optredens geregeld. Zo zingt niemand minder dan Marco Borsato een liedje mee. Ook Rolf Sanchez is er bij. "Dat is de beste Spaanse zanger van de wereld, vind ik zelf."
De show van zaterdag is ook stijf uitverkocht. Voor zondag zijn nog een paar kaartjes. Lees meer: Hazes volgend jaar opnieuw naar Ahoy met concertreeks Lees meer: Marco Borsato in oktober terug in Rotterdam

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl