Uitslagen: nederlagen Feyenoord Futsal en ExcelsiorBarendrecht

Feyenoord Futsal is vrijdagavond in het Topsportcentrum onderuit gegaan tegen ZVV Volendam. De Rotterdammers zaalvoetballers verloren in de laatste minuut met 3-2. Na dit verlies blijft Feyenoord Futsal voorlaatste in de eredivisie met één punt.
Danny Browne maakte in de eerste helft gelijk (1-1), nadat Feyenoord Futsal eerst op achterstand was gekomen. Na de rust scoorde Ruderick Pop de 2-1 voor Feyenoord Futsal. Die stand stond lang op het scorebord, maar in de laatste anderhalve minuut boog ZVV Volendam de achterstand nog om in een zege (2-3).
Na afloop baalde Feyenoord Futsal-trainer Abdul Marbah van de slotfase. Hij blijft strijdbaar. "We komen van ver. Ons team is nieuw en er zijn veel jonge jongens", laat hij aan Rijnmond weten.

Vrouwenvoetbal

Ook ExcelsiorBarendrecht kon vrijdagavond niet winnen. Het combinatieteam verloor op sportpark De Bongerd het eerste duel in de nieuwe Eredivisie Cup met 2-0 van PEC Zwolle.
In deze nieuwe competitie kunnen de vrouwenteams elkaar vanuit verschillende lagen uitdagen. Zo kunnen zij op de ranglijst van positie wisselen. De winnaar van de competitie krijgt een bijbehorende beker. Daarom speelt ExcelsiorBarendrecht op vrijdag 25 oktober de return tegen PEC Zwolle.