nieuws

Schietpartij in Sliedrecht: 'Ik dacht dat het een spelletje was'

De schrik zit er goed in bij buurtbewoners aan de Lijsterweg en in de Sperwerstraat in Sliedrecht. Twee mannen raakten zaterdagavond zwaargewond na een schietpartij. "Wij dachten dat het rotjes waren", vertelt een buurtbewoner uit de Vogelbuurt.
"Ik dacht zeven tot acht schoten te hebben gehoord", gaat de man verder. "Maar als het een ander aantal is, dan geloof ik dat gelijk."
Een flatbewoner zag bij de schietpartij drie personen onder zijn balkon lopen. "Twee lagen aan de overkant, een andere jongen vluchtte", vertelt hij. "Eentje riep: 'Broer! Broer! Broer!' Waarna eentje de hoek om ging."

Spelletje

"Dit is echt bizar", vertelt een vrouw over de schietpartij. "Ik heb mijn moeder toen geappt dat ze binnen moest blijven. Dit is nog nooit eerder gebeurd."
De schietpartij maakt indruk op de flatbewoner van de Sleijeborgh. "Je zag rode flitsen. Ik dacht dat het een spelletje was, maar dat blijkt dus niet het geval."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!