nieuws

Vertel! Vertel! Ruud de Boer ontmoet... Bert Visscher

Hoeveel liter oogvocht van het lachen zou Bert Visscher in zijn inmiddels 35-jarige carrière hebben voortgebracht? Volgende week staat hij weer op de planken in het Nieuwe Luxor in Rotterdam.
Alle reden voor Ruud de Boer om hem op te zoeken. Zijn laatste show heet Hij wordt vanzelf moe. Maar in het lange interview blijkt dat dat moe-worden nog wel even op zich laat wachten.
Luister dinsdag om 19:00 uur naar een openhartig gesprek met Bert Visscher. Over lege zaaltjes, zijn brakke Renaultje 4 dat hem van Groningen naar Zeeland moest brengen, tot aan de volle zalen die hij nu trekt. Sterker nog, sommige zalen zijn te klein geworden. Letterlijk, vanwege zijn altijd indrukwekkende decors. En: over zijn liefde voor Rotterdam, zijn zoon én voor zijn Pien. 'Mevrouw Poetin' noemt hij haar inmiddels niet meer. Sterker nog, Bert is een onverbeterlijke romanticus...
Visscher staat van dinsdag 29 oktober tot en met zaterdag 2 november in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
Niet in de gelegenheid om dinsdagavond naar Radio Rijnmond te luisteren? Luister dan wanneer je wilt! Swipe het fotootje bij dit artikel en klik op het audio-icoontje voor het gesprek met Bert Visscher.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl