Zaalvoetballers Feyenoord onderuit tegen koploper LEBO

Archiefbeeld Feyenoord Futsal
De zaalvoetballers van Feyenoord Futsal zijn vrijdagavond hard onderuit gegaan in eigen huis tegen koploper LEBO uit Amsterdam. Na een goed begin van de Rotterdammers nam LEBO het initiatief over en won met 7-3.
Binnen vijf minuten stond Feyenoord Futsal op een 2-0 voorsprong. Yassin Labriki was de defensie van LEBO tweemaal te slim af. Binnen tien minuten stond het echter al 2-2. Voor rust was de vroege voorsprong al helemaal als sneeuw voor de zon verdwenen en leidde de Amsterdammers met 4-2. Na rust liep LEBO eerst uit tot 7-2 voordat Feyenoord nog een eretreffer kon maken.
Feyenoord Futsal staat door de nederlaag één-na-laatste met vier punten uit zeven wedstrijden. Vier meer dan nummer laatst White Stones uit Egmond aan Zee.