Hockey: HC Rotterdam speelt gelijk, Victoria verliest

Archiefbeeld HC Rotterdam. Foto's: ANP
HC Rotterdam heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld bij koploper Bloemandaal. Yannick van der Drift scoorde namens Bloemendaal, Kane Russel maakte het doelpunt voor Rotterdam.
Beide goals vielen in de tweede helft. Bloemendaal kwam na 57 minuten hockey op voorsprong door een veldgoal van Van der Drift. Een strafcorner van Russel in de 70e minuut zorgde ervoor dat Rotterdam toch niet onderuit ging.
Door het gelijkspel blijven Bloemendaal en Rotterdam de nummer één en twee van de ranglijst. Bloemendaal heeft drie punten meer dan de Rotterdammers.

Victoria nog in de problemen

De vrouwen van Victoria uit Rotterdam verloren zondag. Ze gingen bij Oranje Rood met 2-1 onderuit en blijven één na laatste in de hoofdklasse.
Nummer tien Tilburg heeft twee punten meer. Hekkensluiter Almere pakte nog geen enkel punt en staat op vier punten van Victoria.