nieuws

Rijnmonders storten massaal voor nieuwe bakfiets broodvader Rotterdam-Zuid

Rijnmond wordt vrijdagavond platgebeld door mensen die Johan de broodvader willen helpen. De Rotterdammer helpt kinderen van wie de ouders geen geld hebben voor een gezond ontbijt. Presentator Marja van Katendrecht deed een oproep om geld te storten voor een elektrische bakfiets.
Eerder dit jaar wilde Johan via de crowdfundingssite Dream or Donate geld ophalen voor een nieuwe bakfiets om langs de scholen te rijden. Hij heeft hart- en longklachten en heeft daarom een goede elektrische bakfiets nodig.
Maar Dream or Donate ging failliet en Johan kan fluiten naar het inmiddels opgehaalde geld.Lees meer: Crowdfunding van Johan de Boterhammenman in de knel na stoppen Dream or Donate Marja van Katendrecht vindt dat zo erg dat ze vrijdag op Radio Rijnmond een oproep deed om geld te storten zodat Johan kan doorgaan met zijn ritjes langs scholen met brood.
Tientallen mensen hebben al tijdens de uitzending van Marja gereageerd op de oproep. Ook rapper Winne en Museum Rotterdam kwamen al tijdens de uitzending over de brug met honderd euro. Veel andere luisteraars lieten de teller hard oplopen met kleine en grote bedragen.
Wilt u ook nog doneren? Dat kan via de Facebookpagina van Marja van Katendrecht!