nieuws

Het STC: kweekvijver voor harde werkers en knappe koppen in de haven

Het is een imposant gebouw aan de Nieuwe Maas: het hoofdkantoor van de STC Group in Rotterdam-Delfshaven. De onderwijs- en kennisinstelling, met talloze locaties in Rotterdam, Nederland én opleidingen in het buitenland, is de broedplaats voor harde werkers, knappe koppen, logistieke genieën voor de motor van onze economie: de Rotterdamse haven. Maar ook alles wat daar aan vast hangt: denk aan transport. De scheepvaart. De overslag. De raffinaderijen. Je kunt het zo gek niet bedenken.
Ruud de Boer ontmoet in de studio twee bevlogen docenten: Ramon van Hal, docent Douane en Havenlogistiek, en René van Veen, onderwijsmanager, docent en loopbaancoach.
Ontdek in deze uitzending wat er allemaal is veranderd in de afgelopen jaren en wat er allemaal niet wordt uitgedokterd! Denk bijvoorbeeld aan logistiek: hoe kun je die zo slim inrichten dat milieu en klimaat er baat bij hebben?
Luister naar twee gepassioneerde vakbroeders in gesprek met Ruud de Boer. Dinsdagavond, Radio Rijnmond, om 19:00 uur.
Niet in de gelegenheid om dan te luisteren? Luister dan wanneer je wilt, door de afbeelding naar links te swipen / op het audio-icoontje te klikken.