Excelsior is thuis NEC de baas

Excelsior heeft in het eigen stadion de volle buit gepakt tegen NEC. Het werd 2-1 voor de Rotterdammers. Alle goals vielen na rust.
Daarmee is het niet voor het eerst dit seizoen dat Excelsior in de tweede helft beter voor de dag kwam. Na een vrij vlakke eerste helft opende Sander Fischer de score uit een corner nadat eerst Thomas Verhaar op de keeper kopte.
De muziek was nog maar net uit en het stond alweer 1-1. Direct vanaf de aftrap maakte Ole Romeny gelijk. Een kwartier voor tijd zette Joël Zwarts zijn ploeg weer op voorsprong na een fraaie aanval van zijn ploeg.