nieuws

Organisatie Songfestival waarschuwt voor valse tickets

© ANP
Songfestivalfans die donderdag geen kaartjes hebben weten te bemachtigen, moeten oppassen. Veilingwebsites bieden nu al tickets aan voor de shows in Rotterdam Ahoy, maar die zijn vals. Daarvoor waarschuwt de organisatie op Twitter.
De fortuinlijke fans die door de wachtrij van 80 duizend mensen heen waren gekomen, krijgen hun ticket vanaf vrijdag. Daarom is het onmogelijk dat er al kaarten worden aangeboden. "Er zijn nog geen tickets uitgegeven. Alles wat nu via verschillende kanalen wordt aangeboden is nep. Koop deze dus niet!", twittert de organisatie.
De eerste tickets voor de twee halve finales op 12 en 14 mei en de grote finale op 16 mei gingen donderdag om 12.00 uur in de verkoop. Binnen twintig minuten waren alle liveshows al uitverkocht. De kaarten voor de zes repetities waren binnen een uur op.
In totaal kunnen er, verdeeld over de negen verschillende shows, zo'n 65 duizend mensen in Ahoy terecht. Tweederde van deze tickets is beschikbaar voor het publiek en een groot deel hiervan is donderdag verkocht. De tweede ronde vindt eind januari plaats.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl