nieuws

René van Eck in FC Rijnmond: 'Feyenoord moet thuis gewoon winnen van PSV'

In FC Rijnmond schoof oud-Excelsior-speler René van Eck aan bij presentator Bart Nolles, Feyenoordvolger Dennis van Eersel en analist Geert den Ouden.Natuurlijk gaat het over de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League.
Volgens Van Eck kwam Steven Berghuis aan het eind van de eerste helft tegen FC Porto goed weg met een gele kaart. "Als er een VAR was geweest, was daar op teruggegrepen en had hij een rode kaart gekregen."
De rol van Yassin Ayoub lijkt onder Dick Advocaat veranderd bij Feyenoord. Volgens Van Eck heeft de instelling van Ayoub op de training daarmee te maken. "Advocaat is binnengekomen en heeft gezegd dat iedereen bij nul begint. Iedereen die zich dan op de training laat zijn krijgt dan ook een kans. Anders zegt Advocaat dat hij hem niet kan gebruiken."
De competitiewedstrijd tegen PSV ziet Van Eck met vertrouwen tegemoet. Hij denkt dat Feyenoord kan profiteren van de vorm van PSV. "Ik zag PSV gister spelen tegen Rosenborg. Voorin hebben ze kwaliteit, maar ze hebben daar de nodige problemen. Als je ziet hoe ze speelden, dat was geen beste wedstrijd. Feyenoord moet thuis gewoon winnen."
Bekijk hieronder de volledige uitzending van FC Rijnmond met René van Eck.