Knap gelijkspel ExcelsiorBarendrecht, Feyenoord Futsal onderuit

Knap gelijkspel ExcelsiorBarendrecht, TPP onderuit
De damesvan ExcelsiorBarendrecht hebben op bezoek bij ADO Den Haag knap gelijkgespeeld. In Den Haag werd het 2-2. De ploeg van trainer Richard Mank knokte zich knap terug na een 2-0 achterstand.
Na negen minuten kwamen de Haagse gastvrouwen op 1-0. Chasity Grant schoot in de korte hoek raak. Op het uur schoot Grant wederom raak voor ADO Den Haag. Pas negentien minuten voor tijd schoot Jolina Amani raak op aangeven van Nikki Ridder. Vier minuten later trok Nidia Bos de score gelijk.
Ondanks het gelijkspel blijft ExcelsiorBarendrecht hekkensluiter in de eredivisie met drie punten uit tien wedstrijden.

Feyenoord Futsal

Feyenoord Futsal is in het Rotterdamse Topsport Centrum hard onderuit gegaan tege koploper FCK de Hommel. De Rotterdammers verloren met 6-2.
Binnen twintig minuten keken de zaalvoetballers al tegen een 50 achterstand en een rode kaart aan. Daarna herstelde de ploeg van Samir Yaaqoubi zich enigszins door doelpuntenvan Ibo Ozbilek en Adnan Tarrahi.
In de eredivisie zakt Feyenoord Futsal verder weg. De ploeg staat elfde met vier punten uit tien wedstrijden. Alleen White Stones doet het slechter met nul punten uit negen wedstrijden.