Rijnmond begint met Wintertoer!

Het is winter! De tijd van het jaar dat we samenkomen, feestvieren, goede voornemens hebben en financiƫle plannen voor het nieuwe jaar maken. In deze bijzondere periode organiseert Rijnmond de Wintertoer. Elke week met een ander thema.

In de eerste week van de Wintertoer staat het thema Samen centraal. In de week van kerst is het natuurlijk Feest. Tijdens de week van Oud & Nieuw maken we verhalen over de Goede voornemens van mensen in onze regio. In de laatste week van het jaar richten we ons op het Besparen van geld na de dure decembermaand.

Elke dag maakt een van de regioverslaggevers een reportage over het thema van die week in zijn of haar regio. In de eerste week gaan Esther Schalkwijk (regio Albasserwaard, Gorinchem, Barendrecht en Ridderkerk)  en Maurice Laparliere (regio Rotterdam-Zuid) aan de slag met het thema Samen.  

Radio Rijnmond-presentator Erik Lemmers maakt een maand lang elke dag een locatie-uitzending, gebaseerd op het wekelijkse thema. Zo gaat hij maandag met vrijwilligers kerstpakketten inpakken bij de voedselbank in Rotterdam. 

Volg ons!

De Wintertoer is te volgen via onze online kanalen en via radio en tv. Alle verhalen die we de komende weken maken in het kader van de Wintertoer zijn terug te vinden via www.rijnmond.nl/wintertoer 

Vier weken lang maken Rijnmond-verslaggevers reportages in het kader van de Wintertoer. Het thema van de Wintertoer wisselt elke week. In de eerste week maken we verhalen over het thema Samen. De verhalen van onze verslaggevers zijn hier terug te vinden.  

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Wintertoer Rijnmond
Deel dit artikel: