nieuws

Podcast: 'Berghuis heeft zijn visitekaartje afgegeven aan Koeman'

In de wekelijkse podcast van de sportredactie van Rijnmond gaat natuurlijk over de mooie 3-1 overwinning van Feyenoord tegen PSV die PSV-trainer Mark van Bommel de kop kostte. Ook het succes van Excelsior en zelfs FC Dordrecht is de redactie niet ontgaan.
"Zo groots was het allemaal niet. Het was erg slordig allemaal, maar het gaat om de uitslag", zegt Van Eersel. "Dit zijn de wedstrijden waarin Berghuis de bondscoach moet overtuigen. Wat dat betreft heeft hij zichzelf op de kaart gezet. Hij heeft zijn visitekaartje aan Koeman afgegeven", voegt Bischop toe die daarmee refereert aan de hattrick van Berghuis.
Ook de enorme vormdip van Nicolai Jørgensen komt ter sprake. "Laten we eerlijk zijn. Jorgensen werkt zich wel drie slagen in de rondte. Daardoor heeft hij toch zijn waarde. Het kost Feyenoord alleen wel veel punten", zegt Bischop. Van Eersel zoomt ook in op het mentale aspect dat de Deense spits mogelijk parten speelt.
Beluister hierboven de volledige podcast met Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Sjoerd de Vos. De presentatie is in handen van Peter van Drunen.