nieuws

Aboutaleb gebeten hond in discussie Dance Parade

P1010043.jpg
P1010043.jpg
ROTTERDAM - Vooral burgemeester Aboutaleb moet het ontgelden bij de bezoekers op de website van RTV Rijnmond. Dat blijkt uit tientallen reacties over de plannen om alléén dancefeesten toe te staan op festivalterreinen.
Daarmee lijkt de optocht van de Dance Parade door het centrum onmogelijk geworden en dat ligt gevoelig bij een aantal bezoekers. Anthony uit Rotterdam vindt dat het allemaal niet meer zo kan: "Hier moet echt snel iets tegen gedaan worden. Zo ben je jongerenstad van het jaar en zo de sufste stad van 2010." Dat is volgens Anthony de schuld van burgemeester Aboutaleb.

'Belachelijk'

Volgens Ingrid van Steendelaar uit Rotterdam was het allemaal beter in de tijd van burgemeester Ivo Opstelten: "Nu we een andere burgemeester hebben en samen met het stadsbestuur, gooien ze al dat harde werk zomaar weg. Dit is toch belachelijk. De Dance Parade moet gewoon blijven na al die jaren."
Jack uit Rotterdam weet wel hoe dat komt: "Aboutaleb is gewoon bang om verantwoordelijkheid te nemen. Zolang hij alles verbiedt kan er ook niet veel fout gaan en kan hij lekker rustig zijn termijn uitzitten." Volgens Jack kunnen evenementen gewoon doorgaan zonder problemen. "Voldoende politie en een alcohol-verbod en iedereen kan gewoon lekker genieten van het feest."
Poll
Op de homepage van Rijnmond.nl staat een poll waar aan het einde van de middag woensdag ongeveer driehonderd mensen op gereageerd hadden. Zo'n 70% van de stemmers vindt het een slecht plan om de optocht van de Danceparade af te schaffen. Er zijn ook mensen die wel achter de plannen staan. Volgens Walter uit Rotterdam is het een goede zet van burgemeester Aboutaleb. "Het was toch maar een herriefeestje voor snuivende en zuipende idioten."

Rijnmond NU
In het radioprogramma Rijnmond NU kunt u vanavond uw mening geven over het plan. Vanaf 18:00 uur kunt u meediscussiëren op Radio Rijnmond. Het telefoonnummer is 010- 436 44 36 en als u al in de middag belt is de kans groter dat u er tussen komt .

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl