nieuws

Luister naar vijf bijzondere creatievelingen uit 2019

Sinds afgelopen jaar 2019 hoor je iedere maandag- tot en met donderdagavond om 19:00 uur op Radio Rijnmond gesprekken met bijzondere regiogenoten. Iedere donderdagavond is er extra aandacht voor cultuur. En dat is een breed begrip! Er kwamen talloze creatieve mensen aan het woord, ieder met hun eigen bijzondere verhaal of kijk op het leven.
We zijn met z'n allen nog maar net de drempel naar 2020 overgestoken, maar luister toch nog even naar vijf bijzonder creatieve mensen, die afgelopen jaar op onnavolgbare wijze bezit namen van de Radio Rijnmond studio.

Youp van 't Hek

Geen 'regiogenoot', maar wel iemand die onze regio aandeed met zijn theatershow in het Oude Luxor. Tijdens deze tour raakte Youp onwel, maar gelukkig kon hij de draad weer snel oppakken.

Willem Philipsen

Begenadigd gitarist. Totdat hij werd getroffen door een herseninfarct. Ook al gaat gitaarspelen niet meer, hij is en blijft muzikant.

Jos Buurman en Martin van de Merwe

Jos en Martin waren jarenlang hoornisten in het Rotterdam Filharmonisch Orkest. In 2019 namen zij afscheid. Anekdotes genoeg!

Jan Rot

Na overal en nergens te hebben gezworven, is hij nu gelukkig in Rotterdam. Hij spreekt over zijn 'bizarre carrière' (zo noemt hij het zelf).
Luister donderdagavond om 19:00 uur naar Radio Rijnmond. Of luister wanneer je wilt, door de afbeelding op deze pagina naar links te swipen en op het audio-icoontje te klikken.