nieuws

De Haan in FC Rijnmond: 'Eerst vervanger Fortes halen'

FC Rijnmond is ook in 2020 elke vrijdag en maandag op TV Rijnmond te zien. In de eerste aflevering van dit kalenderjaar is Ferry de Haan, algemeen directeur van Excelsior, te gast.
Niet alleen De Haan neemt plaats aan tafel bij presentator Bart Nolles. Ook Feyenoord-watcher Dennis van Eersel en huisanalist Geert den Ouden zitten in FC Rijnmond.
In De Telegraaf verscheen vrijdag het bericht dat er volgend seizoen een rol voor Dirk Kuyt iszou zijn weggelegd in de technische staf van Feyenoord. Den Ouden vindt dat geen goed idee.
Uiteraard werden ook de transferperikelen rondom Feyenoord besproken. Zo zijn de Rotterdammers op zoek naar een spits. De naam van John Guidetti zingt al langer rond in de Kuip, maar volgens de Feyenoord-watcher is de komst van de Zweed niet haalbaar.
Jeffry Fortes vertrekt na dit seizoen bij Excelsior. Hij gaat transfervrij naar Sparta, maar Fortes wil nu al graag naar Spangen. De Haan houdt dat bij Excelsior voorlopig nog tegen, want er moet eerst een vervanger voor hem gehaald worden.
De volledige uitzending van FC Rijnmond is hieronder terug te kijken: