nieuws

Auto doorrijder na ongeluk teruggevonden, bestuurder spoorloos

© MediaTV
De politie heeft de auto gevonden, waarmee zaterdagmorgen een 32-jarige Rotterdamse is aangereden. De bestuurder van de auto reed na het ongeluk door.
Het slachtoffer werd aangereden op de Mathenesserlaan. De bestuurder van die auto liet vervolgens het slachtoffer hulpeloos achter. De auto is nu teruggevonden aan de Veelzigtstraat.
"De auto is weggesleept, sporen zijn veilig gesteld en de auto wordt door de Forensische Opsporing verder onderzocht", schrijft de politie.
De wagen was te herkennen aan de schade die het heeft opgelopen door de aanrijding. De voorruit en een koplamp waren kapot. De politie heeft de eigenaar van de auto gevonden, maar het is nog onduidelijk of die achter het stuur zat. De auto was niet gestolen en stond geparkeerd in de buurt van de woning van de eigenaar.
Het slachtoffer, een vrouw van 32 uit Rotterdam, is zaterdagmorgen geopereerd in het Erasmus MC. Volgens de politie is haar toestand 'zorgelijk' Lees meer: Fietsster zwaargewond na aanrijding bestuurder rijdt door