Doelpuntenmaker Joël Piroe: 'We mogen balen dat we onszelf niet belonen'

Sparta maakte het zondag Ajax knap lastig. De Amsterdammers kwamen weliswaar op een 2-0 voorsprong, maar na de goal van invaller Joël Piroe wankelde Ajax en leek een resultaat mogelijk voor de Rotterdammers.
De Spartanen hadden het gevoel dat er meer in zat dan een nederlaag, vertelt doelpuntenmaker Piroe. "Ook gezien het spelbeeld in de eerste helft waar we in eerste minuut een heel grote kans krijgen. Zolang de achterstand klein was, wisten we dat er zeker nog wat in zat."
Piroe zelf maakte een knappe goal. "Ik zag hem net toevallig terug, daar ben ik heel blij mee. Maar het is jammer dat we hier niet een puntje uit kunnen halen.
We moeten hier het positieve uit meenemen. Maar ik denk dat we ook mogen balen omdat we onszelf niet hebben beloond."
Bekijk hierboven heel het gesprek met Joël Piroe.