nieuws

Auto met neergeschoten vrouw ramt slagboom ziekenhuis

06-01-Vlietland.jpg
06-01-Vlietland.jpg
ROTTERDAM - Een auto met daarin twee mannen en een neergeschoten vrouw is zondagochtend na een wilde rit dwars door de slagboom van het Vlietland ziekenhuis in Schiedam gereden. Daarbij werden ze achtervolgd door de politie.
De auto kwam vlak voor de ingang tot stilstand. De vrouw, een 29-jarige Rotterdamse, is niet levensbedreigend gewond. De twee mannen zijn aangehouden. Dat meldde de politie.
Agenten zagen rond vijf uur de auto met hoge snelheid tegen het verkeer in rijden. Ze zetten de achtervolging in. Bij het Vlietland Ziekenhuis reed de wagen met de vrouw door de slagboom.
Bij het ziekenhuis aangekomen, waren de twee mannen, een 32-jarige Vlaardinger en een 23-jarige Rotterdammer, zeer emotioneel en hielden ze een onsamenhangend verhaal over wat er gebeurd was.
De politie hield de twee aan als verdachte van medeplichtigheid aan het ontstaan van de verwonding van de vrouw. Vermoedelijk is er een verband met een schietpartij eerder op de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen. De vrouw werd overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, waar zij is geopereerd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl