nieuws

Podcast: 'Feyenoord gaat boven PSV eindigen dit seizoen'

In onze wekelijkse podcast van de sportredactie van Rijnmond gaat het natuurlijk over de komst van Robert Bozenik als nieuwe spits van Feyenoord en over de uitstekende reeks die Feyenoord heeft neergezet onder Dick Advocaat. En Sparta heeft eindelijk Jeffry Fortes binnen, maar gaat hij ook spelen?
Feyenoord is bezig aan een prima reeks al maakt Sinclair Bischop zich wel zorgen om de wijze waarop corners verdedigd worden. "Er werd twee keer uit een corner gescoord. Feyenoord kiest ervoor om niet bij de palen te gaan staan. Ze staan in een soort zone. Er wordt op dat moment afgesproken wie iemand gaat dekken, maar dat gaat vaak mis."
Frank Stout is ervan overtuigd dat Feyenoord boven PSV, dat in een hevige crisis verkeert, gaat eindigen. "Ze hebben ook met Ernest Faber een trainer, die weinig ervaring heeft in het managen van een crisis bij een topclub", zegt Stout.
Beluister hierboven de volledige podcast met Dennis van Eersel, Sinclair Bischop, Frank Stout en presentator Peter van Drunen.