nieuws

Transfermarkt gesloten: alle transfers van de regio

deadlineday
deadlineday
In de laatste uren van de transfermarkt is er bij onze regioclubs Feyenoord, Sparta, Excelsior en FC Dordrecht niks meer gebeurd.  Alleen Sparta kon mogelijk nog een transfer in orde maken.  De club onderhandelde met Telstar om spits Reda Kharchouch over te nemen, maar die deal ketste af.
Feyenoord was na het binnenhalen van Oguzhan Özyakup en Robert Bozenik klaar.
Ook Excelsior ondernam geen actie meer. FC Dordrecht heeft op de laatste dag van de transfermarkt zich nog versterkt met middenvelder Kevin Vermeulen. De voormalig speler van Excelsior heeft zijn contract bij RKC ingeleverd en speelt de rest van het seizoen aan de Krommedijk.
Bekijk hieronder de laatste transfer-updates van spelers uit de regio.
De bij Feyenoord mislukte Sofyan Amrabat maakt een megatransfer en gaat van het Italiaanse Hellas Verona voor 20 miljoen euro naar Fiorentina.
Milan van Ewijk, die dit seizoen de amateurs van Excelsior Maassluis verruilde voor ADO Den Haag, speelt de rest van het seizoen bij Cambuur Leeuwarden.
Voormalig speler van Excelsior, Wout Faes, zet een nieuwe stap in zijn carrière. De verdediger vertrekt naar Stade Reims uit Frankrijk. De Fransen nemen hem over van het Belgische KV Oostende.
De transfer van Telstar-spits Reda Kharchouch naar Sparta is definitief afgeketst. Directeur voetbalzaken van Sparta, Henk van Stee, geeft tegenover Rijnmond aan dat de Rotterdammers voorlopig ook geen poging zullen wagen om hem in de zomer wél aan te trekken.
De trainer van Telstar, Andries Jonker, reageert op de afgeketste transfer in de IJmuider Courant. "Dit zal Reda enorm raken, dus daar zal ik wel wat werk aan hebben."