Dordtenaar aangehouden voor aanrijding in Brabant

Een 49-jarige man uit Dordrecht is zaterdag in het Brabantse Oosterhout aangehouden, nadat hij met twee anderen een ernstige aanrijding had veroorzaakt in een gestolen auto. De mannen van 41 (zonder bekende woon- of verblijfplaats) en 32 (uit Breda) zijn ook aangehouden.

Bij de aanrijding is één man gewond geraakt, die zat in de auto die werd aangereden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Kleding uitgetrokken

De drie mannen hadden eerder op de dag rond 15:00 uur een BMW gestolen. De eigenaar had kort zijn auto geparkeerd, maar realiseerde zich zijn sleutels en later ook de auto te missen. 

Kort daarna kwam er een melding binnen van een ernstige aanrijding op een kruising van de Burgemeester Materlaan in Oosterhout. Daarbij zou een auto over de kop zijn geslagen. 

Volgens getuigen zouden uit een van de betrokken auto's drie mannen zijn gevlucht. Dat bleek de gestolen BMW te zijn. In de woonwijk zouden de mannen hun kleren hebben uitgetrokken. Later konden ze worden aangehouden. 

Volgens de politie zou de gestolen BMW aan de verkeerde kant van een vluchtheuvel hebben gereden, waarna deze op de auto van het slachtoffer botste. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Politie Dordrecht Ongeluk Auto
Deel dit artikel: