nieuws

Excelsior Maassluis, ASWH en Jong Sparta in Zuid-Holland Sport

Excelsior Maassluis, ASWH en Jong Sparta in Zuid-Holland Sport
Excelsior Maassluis, ASWH en Jong Sparta in Zuid-Holland Sport
In de tweede divisie staat zaterdag speelronde 21 op het programma. In Zuid-Holland Sport, het gezamenlijke radioprogramma van Omroep West en Rijnmond, volg je deze week vanaf 14:00 uur Excelsior Maassluis, ASWH en Jong Sparta op de voet.
Excelsior Maassluis reist af naar sportpark De Krom voor het treffen met Katwijk. De ploeg van Dogan Corneille kruipt langzaamaan uit de degradatie zorgen maar zou drie punten bij titelkandidaat Katwijk goed kunnen gebruiken. Het duel begint om 15:30 uur.
Voor ASWH wordt het met de week moeilijker om uit de degradatiezone te komen. De Ambachters staan laatste en hebben in de thuiswedstrijd tegen GVVV uit Veenendaal de punten hard nodig om het degradatiespook te verjagen. Om 15:00 uur trappen ASWH en GVVV af op sportpark Schildman
Het Jong Sparta van trainers Nico Jalink en Nourdin Boukhari gaat op bezoek in Werkendam bij Kozakken Boys. Sinds het vertrek van trainer Jeroen Rijsdijk wonnen de Spangenaren met 3-1 van zowel Quick Boys als Koninklijke HFC. Of het Jong Sparta lukt om te stunten bij de nummer vier van de tweede divisie hoor je vanaf 15:00 uur.
Naast de Rijnmond-ploegen blijf je in Zuid-Holland Sport ook op de hoogte van de wedstrijd Noordwijk - Quick Boys en in de derde divisie van FC Lisse - Sparta Nijkerk en VVSB - Ter Leede.