nieuws

Houtman vreesde voor een rampseizoen bij Feyenoord

Peter Houtman schoof maandagavond in Rotterdam Ahoy aan in Tennis Plaza op Radio Rijnmond. De stadionspeaker en oud-spits van Feyenoord sprak op het ABN AMRO World Tennis Tournament over de wederopstanding van zijn club. "Ik ben alweer blij dat we met Feyenoord weer bij de mensen zijn."
Toen Feyenoord eerder dit seizoen met een flinke achterstand op de top nog in het rechterrijtje stond, vreesde Houtman voor een rampseizoen. Sinds Dick Advocaat na het vertrek van Jaap Stam de trainer in de Kuip is, is Houtman een stuk positiever gestemd. "Ik ben blij dat Dick het lekker voor elkaar heeft."

Handtekening of foto

Ook tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament komen fans een handtekening of foto vragen bij de stadionspeaker van Feyenoord. "Het is misschien heel gek dat deze oude zak op de foto moet", reageert Houtman verbaasd.
"Maar als je hiermee mensen gelukkig mee kunt maken? Ik maak dit al veertig jaar mee. Je went eraan en ik vind het ook helemaal niet erg."

'Ik kan alles weer doen'

Met de gezondheid van Houtman gaat het inmiddels ook goed. Meer dan twee jaar geleden werd hij nog getroffen door een hartinfarct.
"Ik ben blij dat ik alles weer kan doen. Ik moet wel onder controle blijven. Deze week moet ik weer alles even goed na laten kijken. We hopen dit dan vol te kunnen houden", vertelt Houtman luchtig.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl