nieuws

Russen Rublev en Khachanov eenvoudig ronde verder op World Tennis Tournament

De Rus Andrey Rublev in actie tijdens zijn partij tegen Nikoloz Basilashvili
De Rus Andrey Rublev in actie tijdens zijn partij tegen Nikoloz Basilashvili
De Russen Andrey Rublev en Karen Khachanov hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Rublev rekende eenvoudig af met Nikoloz Basilashvili: 6-2, 6-3. Khachanov had ook weinig moeite met de niet geheel fitte Italiaan Fabio Fognini: 6-3, 6-3.
In Rotterdam doen dit jaar drie tennissers uit Rusland mee. Drie spelers die in de top-20 van de ATP-ranking staan. De hooggeplaatste, Daniil Medvedev, komt woensdagavond pas in actie. Rublev treft in de volgende Rome Alexander Bublik, die in drie sets te sterk was voor Gregoire Barrere (6-3, 6-7, 6-4). Khachanov wacht nu Daniel Evans.
Ook de Canadees Felix Auger-Aliassime heeft dinsdag de tweede ronde bereikt. Hij versloeg Jan-Lennard Struff in drie sets: 6-3, 1-6, 6-3. Voor de tiener is het zijn tweede deelname in Ahoy. In 2018 kreeg Auger-Aliassime een wildcard van toernooidirecteur Richard Krajicek. Benoit Paire, op de ATP-ranglijst twee plekken boven de Canadees, vond in de eerste ronde zijn Waterloo. Hij verloor in straight sets van de Sloveen Aljaz Bedene: 2-6, 4-6.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl