nieuws

Sliedrecht Sport maakt zich op voor finale tegen stuntploeg VCN: 'De charme van het bekervolleybal'

Komende zondag speelt Sliedrecht Sport de volleybal-bekerfinale tegen stuntploeg VCN uit Capelle. De regerend landskampioen gaat opnieuw voor de dubbel, iets dat de afgelopen twee jaar al lukte. In de halve finale overleefde Sliedrecht vorige maand nog drie matchpoints bij Apollo 8.
"Wij hebben een lastige halve finale gehad, waarbij we echt door het oog van de naald zijn gegaan. Voor ons is deze bekerstrijd ook een hele mooie", vertelt coach Vera Koenen. Emma Rekar, die haar eerste bekerfinale speelt, kan niet wachten tot zondag: "Ik heb zelfs even op Google die hal opgezocht, het ziet er echt supercool uit. Ik hoop dat het zo vol mogelijk zit, met een ongelofelijke sfeer. Daar heb ik echt heel veel zin in."
Tegenstander van Sliedrecht Sport in de finale is dus VCN. De topdivisionist uit Capelle beleeft een fantastisch bekertoernooi, waarin het al verantwoordelijk was voor de uitschakeling van eredivisieploegen Eurosped en VC Sneek. Lees meer: Stuntploeg VCN finalist na sensationeel duel met Sneek, Sliedrecht Sport tegenstander
"Ik vind het de charme van het bekervolleybal", vertelt Koenen daarover. "VCN is een ploeg waar we voor op moeten passen, ze hebben veerkracht en twee ploegen verslagen waarvan niemand dat had verwacht. Prachtig dat we de finale tegen hen spelen."
Bekijk boven dit bericht de volledige reportage, waarin Vera Koenen en Emma Rekar van Sliedrecht Sport vooruitblikken op de bekerfinale tegen VCN.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl