FC Dordrecht wint eerste wedstrijd na ontslag Claudio Braga

FC Dordrecht heeft vrijdagavond met 1-3 gewonnen bij TOP Oss. De ploeg Harry van den Ham, die voor het eerst op de bank zat sinds het ontslag van Claudio Braga, maakte al zijn goals voor rust. Vooral Danzell Gravenberch was op schot, hij maakte er twee.
Danzell Gravenberch kon zijn oude ploeg TOP al heel snel pijn doen. Na zeven minuten zette hij zijn nieuwe club Dordrecht op een 0-1 voorsprong door een schot in de verre hoek.
Iets meer dan 20 minuten kon Dordrecht genieten van de voorsprong. Dennis van der Heijden maakte namens TOP daarna gelijk. Kevin Vermeulen kon twee minuten later Dordrecht wel weer op fraaie wijze op voorsprong schieten.
Gravenberch vijf minuten voor rust ook nog zijn tweede treffer maken, waardoor er gerust werd met een 1-3 voorsprong voor 'Dordt'.
In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren en schreef Dordrecht drie punten bij. Dordrecht blijft ondanks de overwinning wel de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie.

Scoreverloop

7' 0-1 Danzell Gravenberch
31' 1-1 Dennis van der Heijden
33' 1-2 Kevin Vermeulen
40' 1-3 Danzell Gravenberch