Rotterdamse Papa Jay aan het daten: 'de kinderen zijn positief'

De Rotterdamse papa Jay Lopez geeft Nederland binnenkort weer een kijkje in zijn leven als alleenstaande vader van vijf kinderen. Maar het kan zomaar zijn dat in zijn online reality show binnenkort een nieuw gezicht te zien is. Hij is namelijk aan het daten, vertelt hij in de Rijnmond-talkshow Woorden & Daden.

Jay werd bekend door zijn deelname aan het NPO-programma Een Huis Vol. Als alleenstaande vader runt hij het huishouden met kinderen Talitha (14), Danilo (13), Jairo (11), Jordan (7) en Félice (6).

Hoe vinden zij dat hun vader aan het daten is? "Ze zijn er enthousiast over, ze zijn positief", zegt Jay. Hij denkt dat het wel wat gaat worden, al wil hij niet te hard van stapel lopen met zijn nieuwe liefde. "Gewoon... praten, lachen. Wie ben je en hoe zie je jezelf?", somt hij op. 

Dat het voor zijn date ook letterlijk 'een huis vol' is als ze een relatie aangaan, begrijpt hij maar al te goed. "Ik heb vijf kinderen, met vijf verschillende karakters. Dat is een weggetje dat je moet zoeken en moet bouwen. Dat doe je met heel veel respect en liefde."

Woorden & Daden wordt zaterdag om 17:00 uur uitgezonden op TV Rijnmond en wordt elk uur herhaald. Sander de Kramer presenteert de talkshow.
 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Woorden en Daden papa jay
Deel dit artikel: