Everse in FC Rijnmond: 'Feyenoord heeft er een indrukwekkende reeks opzitten maar het voetbal moet beter'

Jan Everse was maandag te gast in FC Rijnmond. De oud-voetballer van Feyenoord blikt terug op de spectaculaire zege van de Rotterdammers bij PEC Zwolle (3-4). Everse is erg te spreken over de indrukwekkende reeks van de Feyenoord. Toch is Everse ook kritisch. "Feyenoord kwam met 2-0 achter, bij een betere tegenstander redt je het dan niet meer".

De oud-Feyenoorder had niet verwacht dat Dick Advocaat het tij bij Feyenoord zo zou keren: "het is een fantastische reeks waarin Feyenoord veel punten pakt. Alleen, bij vlagen speelt Feyenoord nog steeds matig". 

In de voetbaltalkshow komt Steven Berghuis uitgebreid aan bod. Volgens analist Emile Schelvis is de aanvoerder van Feyenoord meer dan 25 miljoen euro waard. Sinclair Bischop is het daar niet mee eens: "feit is dat Feyenoord nog nooit een transfer van meer dan 18 miljoen heeft gemaakt en dat gaat met Berghuis ook niet gebeuren."

De volledige uitzending van FC Rijnmond is hierboven terug te kijken. Naast Jan Everse en Emile Schelvis zitten ook presentator Peter van Drunen en verslaggever Sinclair Bischop aan tafel.
 

Deel dit artikel:

Reageren