nieuws

Bozenik maakt basisdebuut bij Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord-spits Robert Bozenik maakt zaterdagavond zijn basisdebuut in De Kuip tegen Fortuna Sittard. Bozenik maakte afgelopen zondag als invaller de winnende treffer in het uitduel tegen PEC Zwolle. Feyenoord won mede door zijn treffer met 4-3 bij PEC Zwolle.
Voor Nicolai Jørgensen komt het duel met Fortuna Sittard te vroeg. De spits is nog niet hersteld van zijn blessure en ook voor Eric Botteghin en Oguzhan Özyakup komt het duel met de Limburgers te vroeg. Eerder deze week werd bekend dat aanvaller Luis Sinisterra de rest van het seizoen mist door een knieblessure.
Onlangs schakelde Feyenoord Fortuna al uit in het bekertoernooi. De wedstrijd, die in twee delen werd gespeeld vanwege de mist, werd toen na verlenging gewonnen met 2-1.

Bijzondere reeks Advocaat

Advocaat is bij Feyenoord bezig aan een bijzondere reeks. Sinds zijn komst heeft de club niet meer verloren en is het al twaalf duels ongeslagen. Daarmee legt hij na Ernst Happel de meest succesvolle reeks af als trainer van de Rotterdammers.
De wedstrijd tegen Fortuna Sittard begint zaterdag om 19.45 uur en is te volgen op Radio Rijnmond. Zie hierboven de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl