nieuws

Playstation direct na aankoop gestolen

Opgelost Bureau Rijnmond
Opgelost Bureau Rijnmond
Je spiksplinternieuwe Playstation kwijtraken aan een trio berovers. Die trieste gebeurtenis maakte een 13-jarige jongen in Rotterdam mee. Het drietal verdachten is gefilmd op diverse plekken, maar omdat het vermoedelijk om minderjarigen gaat, worden hun gezichten nu nog geblurd.
UPDATE: de identiteit van alle verdachten is bekend.
Samen met z’n moeder bezoekt de jongen op 29 november 2019 de Media Markt in winkelcentrum Alexandrium. Nadat ze de Playstation hebben gekocht gaan ze naar huis en stappen op station Oosterflank in de metro. Ze stappen uit op metrostation Schenkel.
De drie berovers verlaten ook de metro en ter hoogte van de Dotterlei rukt één van de verdachten de tas met daarin de Playstation uit de handen van de jongen.
Moeder en zoon achtervolgen het drietal, maar houden daarmee op als de jongen door één van de berovers op de grond wordt geduwd. De drie rennen weg in de richting van de Jumbo aan de Wingerd in Capelle aan den IJssel.
Het trio krijgt twee weken de tijd om zich te melden bij de politie. Doen ze dat niet dan worden hun gezichten wel getoond. Maar wie herkent ze nu al?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.