Sjaak Troost vervangt Bruens per 1 maart als commissaris Feyenoord

Sjaak Troost keert per 1 maart terug als lid van de raad van commissarissen bij Feyenoord. Troost vervangt Richard Bruens, die uit het controlerende orgaan van Feyenoord stapt. Eerder zat Troost namens de Vrienden van Feyenoord in de RvC.

Rijnmond kwam maandagmiddag al met dit nieuws, inmiddels bevestigt de club het nieuws ook op de website.

President-commissaris Toon van Bodegom geeft op het digitale thuis van de Rotterdammers aan dat Bruens wel verbonden blijft aan Feyenoord. ‘Ik ben zeer gelukkig dat hij heeft aangegeven beschikbaar te blijven als adviseur van de RvC, aangaande de belangrijke thema’s Stadion en Investeringen in de BVO. De expertise van Richard Bruens, die we goed kunnen gebruiken bij juist deze belangrijke dossiers, gaat zodoende niet verloren.’

Afgelopen vrijdag kondigde verslaggever Dennis van Eersel in FC Rijnmond al aan dat Troost zou terugkeren. President-commissaris Toon van Bodegom en Frank Arnesen wilden graag dat Troost, na zijn halfjaar als interim-technisch directeur in de Kuip, weer zijn oude functie zou oppakken. De investeerders van Feyenoord wilden dat niet, omdat hij dan zijn eigen beleid moest controleren. 

De Vrienden van Feyenoord hebben nog twee posities in te vullen binnen de raad van commissarissen en komen deze week met de twee nieuwe namen.  

Beluister hieronder onze podcast met Georginio Wijnaldum. Vanaf vrijdag is er ook elke week een FC Rijnmond Podcast. 

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren