nieuws

Özyakup, Botteghin en Narsingh op trainingsveld Feyenoord, Jørgensen en Senesi ontbreken

Oğuzhan Özyakup, Eric Botteghin en Luciano Narsingh trainden dinsdag weer mee bij Feyenoord in aanloop naar de topper tegen PSV. Nicolai Jørgensen en Marcos Senesi ontbraken op het trainingsveld.
Özyakup en Botteghin waren de laatste weken niet inzetbaar voor Feyenoord. De in de winterstop aangetrokken Turkse middenvelder Özyakup kampte met een liesblessure. Tijdens zijn debuutwedstrijd tegen Emmen was hij al na binnen twee minuten direct trefzeker, maar daarna viel hij alleen nog kortstondig in tegen Heerenveen in de bekerwedstrijd. Botteghin kampte met een hamstringblessure en werd de laatste wedstrijden vervangen door Edgar Ie.

Jørgensen

Spits Nicolai Jørgensen, die er de laatste twee duels niet bij was vanwege een voetblessure, is nog altijd niet fit. De kans lijkt klein dat de Deen komende zondag tegen PSV in actie kan komen. Waarom Marcos Senesi dinsdag niet op het trainingsveld stond is onbekend.

Sinisterra

Verder trainde ook Luis Sinisterra dinsdag uiteraard niet mee. Vorige week werd bekend dat de buitenspeler de rest van het seizoen mist vanwege een knieblessure.
Dinsdag was de laatste openbare training voor de topper in Eindhoven van komende zondag om half drie. Vanwege de voorjaarsvakantie was het erg druk op het trainingscomplex 1908. Feyenoord won dit seizoen in De Kuip de thuiswedstrijd van de Eindhovenaren met 3-1 na een hattrick van aanvoerder Steven Berghuis..